+45 20 14 36 58 info@lbk.dk

Køkkenrenovering

Låger til ethvert køkken

Valget af låger eller fronter har en stor betydning for et køkkens fremtræden, hvor både valg af materialer, finish og hængsler fortjener overvejelse.
Vores låger er specialfremstillet efter mål og leveres fra fabrikker i Danmark. De findes i næsten alle træsorter og i mange farver. Vi kan levere både finer-, laminat- og folielåger alt afhængig af, hvad der passer til det enkelte køkken. Lågerne leveres med nye kvalitetshængsler og vi har et bredt udvalg af tidssvarende greb, så der er noget til enhver stil.

Eksempler på vores låger kan ses hos leverandørernes hjemmesider:

Skuffer i alle størrelser og udformninger

Skufferne i et køkken skal både passe til køkkenets stil og være funktionelle hvad angår størrelse og udformning, således at der er plads til alle de nødvendige redskaber.

Til vores køkkenrenoveringer anvender vi kvalitetsskuffer fra Hettich, der er en af de førende producenter på markedet. Hettich fremstiller et udvalg af skuffer i forskellige størrelser, der gør dem velegnede til opbevaring af alt fra bestik til madvarer. Skufferne har alle en solid konstruktion, ligesom listerne fra Hettich er holdbare og har en høj kapacitet. Vi benytter løsninger med soft-luk, der gør glide- og lukkemekanismen behagelig og sikker.

Se eksempler på de mange muligheder hos vores leverandør:

Solide og stilfulde bordplader

Hvis et køkken skal holde i mange år, er det afgørende at vælge en solid og holdbar løsning til køkkenets bordplader. Samtidig findes der i dag et utal af forskellige muligheder hvad angår materialer og farver, hvorfor man bør overveje, hvad der passer bedst til ens personlige stil.

Vi benytter som leverandør Horn Bordplader, der har et bredt sortiment af kvalitetsbordplader til ethvert køkken – fra de klassiske, særdeles solide løsninger i massiv træ til priseffektive og vedligeholdelsesfri laminatplader. Vi hjælper naturligvis med at finde en løsning, der passer til netop dine behov og ønsker.

Få inspiration til de forskellige muligheder hos vores leverandør:

Renovering af sokkel

En af fordelene ved at vælge en køkkenrenovering frem for et nyt køkken er netop, at man kan undgå det store arbejde med at bygge en helt ny sokkel. Ved at bevare køkkenets oprindelige sokkel, kan man spare både tid, besvær og penge.

Ved at benytte den eksisterende sokkel bevares køkkenets grundlæggende indretning, men der er stadig mulighed for fornyelse. Vi kan således sætte en ny sokkel uden på den gamle, så soklen ligesom resten af køkkenet fremstår som ny.

Montering af nye lister

I forbindelse med en køkkenrenovering er det afgørende at have et øje for detaljerne, så hele køkkenet fremstår som nyt. Når man har valgt nye låger, skuffer og bordplader, kan det være nemt at glemme de resterende elementer, dvs. diverse lister, frisider og tilpasninger – elementer, som man måske ikke tænker så meget over, men som er afgørende for helhedsindtrykket af ens køkken.

Vi tilbyder naturligvis en renovering af hele køkkenet inklusiv udskiftning af frisider og lister, der stilmæssigt passer sammen med køkkenets øvrige dele. Resultatet er et køkken, der i alle sine elementer fremstår som nyt.

Send en mail eller giv os et kald

SE VORES
BILLEDGALLERI