+45 20 14 36 58 info@lbk.dk

Dørudskiftning

Montering af terrassedør i 5450 Otterup

Lotte valgte tilbage i 2014, at der skulle ske forandringer i hendes sommerhus, og derfor tog hun kontakt til Jydsk Vindueskompagni. Lotte havde grundet kosmetiske årsager fundet råd i hendes daværende skydedør, som var fra stuen ud mod haven. Lotte havde længe ønsket en stor indgang ind til stuen, og efter den gamle skydedør var angrebet af råd, var muligheden der til at lave de ønskede forandringer, og en dobbelt terrassedør var den rette forandring. Derudover ønskede Lotte også, at hendes terrassedør skulle have et godt samspil med resten af huset, og da vinduerne havde tre vandrette sprosser, skulle terrassedøren samt sidepartiet selvfølgelig også havde det.

Efter rådgivningen som Lotte fik hos Jydsk Vindueskompagni var det ved at være tid til, at elementerne skulle monteres i huset, så sommerhuset kunne få en rød tråd gennem hele facaden. LBK RENOVERING var firmaet, som skulle føre tøjlerne, hvilket passede Lotte godt, da firmaet er fra lokalområdet. LBK sendte én mand til at montere elementerne, og denne ene mand beskriver Lotte som ”en meget flink mand”. LBK imponerede også på tid, hvor elementerne blev monteret hurtigt, men stadig i høj kvalitet.

Det færdige arbejde, som LBK RENOVERING har lavet, er noget, der passer Lotte rigtig godt, og det kan mærkes visuelt men også funktionelt. Hun fortæller om, hvordan sommerhuset er blevet meget pænere, da elementerne i huset nu passer sammen, og ligeledes isolerer døren meget bedre end den forhenværende skydedør, hvilket giver et dejligt indeklima i sommerhuset.

LBK RENOVERING monterer alle typer vinduer og døre for kunder på Fyn. Kontakt os, hvis dit hus eller sommerhus også trænger til en dør- eller vinduesudskiftning.

Send en mail eller giv os et kald

SE VORES
BILLEDGALLERI