+45 20 14 36 58 info@lbk.dk

Vinduesudskiftning

Montering af vinduer i 5000 Odense

Alex Madsen stod over for for et træls problem, da han opdagede, at hans parcelhus havde været udsat for indbrud på et af vinduerne. Indbruddet havde resulteret i, at et vindue var blevet ødelagt, og derfor skulle der hurtigt et nyt vindue til.

Alex kontaktede derfor hurtigt Jydsk Vindueskompagni, som han havde brugt mange gange før. Alex var rimelig bevidst om hvad han skulle have, og valget faldt på et vindue af samme type som det, han havde haft før, hvilket var et plastvindue. Da vinduet var i stykker, var en hurtig behandling i førersædet hos Alex: ”Der var hurtige tilbagemeldinger samt behagelige samtaler.”

Efter bestillingen var foretaget, tog LBK RENOVERING ud på adressen for at kontrolopmåle hullet til, hvor det nye plastvindue skulle sidde. Opmålingen blev hurtigt foretaget, og vinduet kunne produceres i de ønskede mål.

Efter alt dette var i orden, blev det for alvor LBK RENOVERINGs ”time to shine”, og her sendte firmaet en mand afsted, som blot skulle bruge to timer til at montere vinduet. Monteringen, som Alex fik foretaget, var rigtig god ifølge ham selv og særligt måden, monteringen blev håndteret på, var god: ”Måden LBK Renovering håndterede sagen på var både behagelig og perfekt.”

Alex har derfor haft et rigtig godt forløb, lige fra problemerkendelsen til det færdige resultat. Det forhenværende ødelagte vindue er nu nyt og pænt, og det passer godt ind sammen med de mange andre vinduer af samme type i Alex’ parcelhus.

LBK RENOVERING udfører både små og store opgaver med vindues- og dørmontering. Har du brug for nye elementer i dit hus på Fyn, så kontakt os for at høre om mulighederne.

Send en mail eller giv os et kald

SE VORES
BILLEDGALLERI