+45 20 14 36 58 info@lbk.dk

Vinduesudskiftning

Montering af vinduer i 5000 Odense

Kunden fra Odense stod med et problem, som skulle håndteres rimelig hurtigt, da en klat maling og lidt vedligeholdelse ikke kunne løse problemet. Vinduerne i huset var rådne, og derfor skulle der nye til.

Kunden kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni, og sammen fandt de frem til, at vinduer med sprosser ville være det rigtige valg for et hus i et villakvarter. Kunden siger selv, at huset er gammelt, og derfor ville sprosserne passe rigtig godt ind. Bestillingen lød i alt på 6 vinduer med sprosser, alle i materialet træ og hvidt malet.

Efter at bestillingen var foretaget, skulle monteringen finde sted, og her var LBK RENOVERING firmaet på pletten. I december 2014 tog en tømrer fra firmaet ud på adressen, og i løbet af kort tid var de gamle vinduer fra 70’erne blevet udskiftet, og huset på villavejen er nu udstyret med nye og flotte vinduer.

Kunden er meget tilfreds med monteringen og kan kun give den topkarakter: ”Der var intet at klage over, det var fint det hele,” som hun selv siger. Derudover var der ekstra plus i bogen til tømreren: ”Det var en rigtig flink mand, og han arbejdede meget effektivt.” Så ud over et meget tilfredsstillende arbejde har tømrerens udstråling også gjort et positivt indtryk.

Efter monteringen har fundet sted, har kunden haft muligheden for at mærke efter på de nye elementer. ”I det store hele ligner det meget godt det andet,” hvilket var i førersædet, da de nye elementer skulle ligne de originale vinduer, som sad i huset tilbage i 1931.

LBK RENOVERING varetager ud over køkkenrenovering også gerne opgaver med vindues- og dørmontering. Trænger dit hus til nye elementer, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Send en mail eller giv os et kald

SE VORES
BILLEDGALLERI