+45 20 14 36 58 info@lbk.dk

Vinduesmontering 

Montering af vinduer i 5500 Strib

Lars fortalte om hvordan det simpelthen var blevet tid til et vinduesskifte hjemme i deres hus. Hanne og Lars bor i et gammelt hus, og som det jo er med vinduer og så meget andet, bliver de jo efter lang tid i alt slags vejr jo mærkede, samtidigt var der i nogle af vinduerne begyndende tendenser til noget råd og derfor mente de altså at nu var det blevet tid til at få skiftet de gamle vinduer ud og få sat nogle nye i.

Den måde de fandt frem til Jydsk Vindueskompagni på, var ved at Lars og sin kone Hanne engang havde hørt om Jydsk Vindueskompagni, derfor gik Lars og Hanne på nettet, og søgte efter Jydsk Vindueskompagni og fandt frem til Jydsk Vindueskompagni på den måde.

I forhold til montøren benyttede de LBK Renovering som de fik anbefalet af Jydsk Vindueskompagni, og de føler ikke de kan klage over noget som helst. De synes at hele processen med montøren, fra opmåling til at vinduerne var blevet sat i har været helt perfekt og de er rigtig glade for resultatet. Da vi så kom ind på hvorfor de havde valgt det materiale de havde valgt til vinduerne, gik de efter det de synes der er det nemmeste at vedligeholde, så valget faldt på vinduer i en træ/alu kombination. Så alt i alt en rigtig god oplevelse lige fra valg af hvilke typer vinduer de ville have og helt frem til at disse var blevet monteret.

Send en mail eller giv os et kald

SE VORES
BILLEDGALLERI