+45 20 14 36 58 info@lbk.dk

Vinduesudskiftning

Montering af vinduer i 5690 Tommerup

Helene Lund bor i, hvad hun selv betegner som ”en MEGET gammel ejendom”. Således var vinduerne meget gamle i huset, og nogle af dem virkede slet ikke. Derfor mente hun, at det var tid til forandring, hvorfor hun kontaktede Jydsk Vindueskompagni. Rådgivningen hun fik var rigtig god, og dette havde hun også fået før, da det var anden gang Helene benyttede Jydsk Vindueskompagni.

Sammen fandt de ud af, at hun skulle have vinduer i træ, og dem bestilte Helene to af, hvor det ene blev valgt med matteret glas, da det skulle sidde ved badeværelset.

Efter bestillingen blev det i september 2015 tid til at få vinduerne monteret, og dette var en perfekt opgave for LBK Renovering. Helene havde også før benyttet denne montør til noget tidligere arbejde og var derfor heller ikke nervøs for, at det var LBK Renovering der skulle føre tøjlerne.

Tømrerne mødte op på adressen og fik hurtig udskiftet de gamle og dysfunktionelle vinduer. Helene er godt tilfreds med arbejdet og giver topkarakterer til de ”søde og professionelle tømrere”, som hun selv betegner dem.

Helene kan også mærke en stor forskel mellem de gamle vinduer og de nye vinduer i træ. De nye vinduer lever op til de moderne energikrav, og derfor føler hun også klart, at isoleringsevnen er i top ved de nye vinduer. Derudover kan hun mærke en stor forskel i og med, at vinduerne simpelthen nu kan åbnes, hvilket specielt føles på badeværelset, hvor udluftning ofte er tiltrængt med henblik på fugtigheden.

Vi har til huse i Bogense, hvorfra vi kører ud og monterer vinduer og døre på både Nord- og Midtfyn. Kontakt os, hvis du også drømmer om fornyelse til dit hus.

Send en mail eller giv os et kald

SE VORES
BILLEDGALLERI