+45 20 14 36 58 info@lbk.dk

Vinduer og døre

Montering af vinduer og døre i 5462 Morud

Da kunden sidste år fik monteret nye vinduer i næsten hele huset, var det en vigtig faktor, at de skulle passe til vedkommendes gamle ejendom. Valget faldt derfor på sprossede vinduer i plast, også kaldet bondehusvinduer, fra JVK.

Kunden mente, at det ville se klodset ud med store panoramavinduer i moderne stil, da han bor i et forholdsvis lille hus. Samtidig var der også begyndende råd og farveforskelle på de gamle vinduer, hvilket han ønskede at få udlignet. Ud over de nye bondehusvinduer, fik kunden også monteret en ny facadedør med sildebensmønster fra JVK. Den nye facadedør er svenskrød udvendig og hvid indvendig efter kundens eget ønske, og blev ligeledes valgt ud fra en betragtning om, at man gerne ville beholde ”det oprindelige look”.

LBK RENOVERING stod for monteringen af de nye vinduer og facadedøren, og kan ifølge den pågældende person ”absolut anbefales til andre”. Han har været yderst tilfreds med monteringen, som forløb gnidningsfrit og som han siger, ”er der slet ikke noget at komme efter”. Kunden beskriver LBK RENOVERING som meget pålidelige med henvisning til, at ”de aftaler der blev lavet, blev overholdt til punkt og prikke”.

Kunden har været fuldt ud tilfreds med både LBK RENOVERING og JVK og kunne sagtens finde på ”at gentage succesen” og benytte dem igen til fremtidige monteringsopgaver.

Fra vores base på Nordfyn monterer vi vinduer og døre mange steder på Fyn. Kontakt os, hvis dit hus også trænger til nye døre og vinduer.

Send en mail eller giv os et kald

SE VORES
BILLEDGALLERI