+45 20 14 36 58 info@lbk.dk

Køkkenrenovering

Renovering af ældre køkken

Her renoverede LBK RENOVERING et køkken af ældre dato, som fik et nyt, lyst udtryk. Dette skete ved en udskiftning af de fleste elementer, herunder låger, skuffer, bordplade, frisider og tilpasninger samt lyslister.

Lågerne i hvidtonet ask har en smuk tidløs farve, der går igen ved tilbehør som sokkel, lysliste og frisider i samme hvidtonede ask. Dette gennemgående fokus på de små detaljer gør, at køkkenet i sidste ende bliver som nyt. Bordpladen er i laminat med underlimet vask og afsluttet med en hulkehlliste i hvidtonet ask.

Det bør bemærkes, at hvor der før var låger, er der nu 2 praktiske kolonialskuffer. LBK RENOVERING har i denne renovering desuden leveret og monteret fliser i et lyst og tidløst udseende, der bidrager til det moderne og indbydende udtryk.

Denne renovering viser tydeligt, at man sagtens kan få et flot køkken, uden man behøver investere i et helt nyt af slagsen. Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvis du også drømmer om nyt køkken men gerne vil undgå besværet og mindske omkostningerne ved nymontering fra bunden.

Køkkenrenovering er en hurtig og økonomisk vej til et fornyet køkken. Læs mere om mulighederne og kontakt os, hvis du også overvejer fornyelse i dit hjem.

Send en mail eller giv os et kald

SE VORES
BILLEDGALLERI